Meditatii Pian

Meditatii Pian
Prof. Anca Nicoleta Neagu

Meditatii  Pian
Doamna profesoară Anca-Nicoleta Neagu oferă meditatii la pian atât pentru începători  cât și pentru cei care vor să se perfecționeze. Vârsta minimă de la care se poate începe studiul fiind de 4-5 ani (depinde de copil).De asemenea, oferă meditații de teorie muzicală (armonie, solfegiu, dicteu) –  pentru admitere la  liceul de muzică sau Conservator.

Anca-Nicoleta Neagu a urmat cursurile liceului Dinu Lipatti, secția pian principal. Este absolventă a Universității de Muzică din București, Facultatea de Compoziție, Muzicologie și Pedagogie Muzicală, Specializarea Compoziție – anul 2005. Și-a aprofundat studiile cu un master „Stil și limbaj compozițional” în anul 2006.

Meditatii Pian
Din anul 2000 a predat pianul la Asociația Culturală TEOCTA, iar din anul 2005 intră în învățământul de stat ca profesoară de Educație muzicală la Școala 174 din București. În 2010 se transferă la Școala de Muzică și arte plastie nr. 1, ca profesoară de teorie-solfegiu-dicteu.

În prezent este profesoară de Educație muzicală și pian la Școala Spectrum din Sectorul 3.

Pentru a veni in sprijinul copiilor care iubesc muzica, in special pianul si care nu isi permit sa plateasca un profesor, am creat un canal de Youtube, in care postam constant mai multe tutoriale la diferite piese, pe care le consideram ca ar avea succes. Pentru a vizita pagina de youtube apasati AICI. Nu uitati sa va abonati la canalul nostru de Youtube Tutoriale Pian.