Gelu Dumitru Formatie nunta Formatii nunta

Gelu Dumitru Formatie nunta Formatii nunta Gelu Dumitru Formatie nunta Formatii nunta

Gelu Dumitru & Formatia Start Music,  este alegerea ideala pentru ca evenimentul tau sa fie unul reusit! Sonorizare profesionala RCF, lumini, solisti foarte talentati, tineri si frumosi!

Gelu Dumitru Formatie nunta Formatii nunta

FORMATIA START MUSIC este o formatie profesionista in domeniu, formula artistica ideala ce se preteaza pentru orice tip de eveniment, fie nunta, botez, petrecere privata care, prin seriozitate si profesionalism, satisface in totalitate exigentele cerute. Avem in componenta sa solisti nunta si instrumentisti de exceptie, cu reale abilitati artistice, capabili sa se plieze pe orice gen de nunta si sa se adapteze oricaror preferinte muzicale. Intrucat muzica de nunta de calitate, fie ea muzica usoara sau muzica populara, reprezinta succesul garantat 100% al petrecerii dumneavoastra. Ne inscriem in categoria acelor formatii de nunta cu experienta ce se focuseaza pe dorintele si buna dispozitie a invitatilor, care sunt intotdeauna esentiale in cadrul unor astfel de momente, motiv pentru care venim in intampinarea acestora cu un repertoriu vast, diversificat, pentru toate gusturile: coveruri, jazz, valsuri, tangouri celebre, romante, muzica usoara romaneasca si internationala, ritmuri latine, grecesti, precum si muzica populara, lautareasca veche si de pahar. 
Promitem sa va incantam pe toata durata evenimentului dumneavoastra cu muzica de nunta live, structurata in programe alternative si variate de la debut si pana la incheierea petrecerii.
Formatia Start Music isi manifesta disponibilitatea de a raspunde si onora in totalitate solicitarile dumneavoastra si de a va personaliza, totodata, ofertele in functie de locatie, numarul de invitati, componenta trupei si ziua in care va avea loc evenimentul (duminica se acorda discount).

 

Solistii formatiei Start Music, fie titulari sau colaboratori, sunt specializati pe anumite genuri muzicale si se prezinta intotdeauna la evenimente insotiti de instrumentisti, dj, sonorizare profesionala. Prestatia muzicala a acestora este 100% live, atat cu negative cat si acompaniati de orchestra, repertoriul fiecaruia este variat si permanent actualizat, iar programele adaptate la specificul fiecarui moment, fie nunta, botez, petrecere privata.
Mai multe videoclipuri pe canalul de youtube!
Mai multe videoclipuri pe canalul de youtube!

Gelu Dumitru Formatie nunta Formatii nunta

Gelu Dumitru Formatie nunta Formatii nunta

 

Contact  0766 66 19 48

Sau trimite mesaj

Inapoi la Prima pagina