Romanian Band Formatie nunta Formatie evenimente

Romanian Band Formatie nunta Formatie evenimente

 


Lidia, fire joviala si cu o personalitate spumoasa. Atunci cand este solicitata face dovada unei vaste experiente in domeniul artistic. Pe care a dobandit-o cantand alaturi de sotul sau. Un instrumentist de exceptie, la numeroase evenimente si emisiuni televizate. Unde a creat o atmosfera perfecta si de neuitat pentru miri si invitati. Artista perfecta pentru un eveniment reusit.

 

 Formatie muzica de petrecere, Formatie evenimente
Solistii etaleaza, prin prestatia lor, repertorii variate de folclor. muzica de pahar, lautareasca veche. romante, tangouri celebre cat si de muzica usoara, romaneasca si internationala.
DJ-ul intretine atmosfera in pauzele dintre programe cu ritmuri reconfortante si echipamente profesionale. sonorizare din gama Dynacord. pupitru DJ modern, schela de lumini. masina de fum sau de baloane, in functie de preferinta si dansatori profesionisti.
 Instrumentisitii au menirea de a incanta auditoriul cu acorduri vibrante si antrenante necesare in cadrul unei petreceri de succes. Asadar, la solicitarea dumneavoastra putem completa formula artistica cu instrumente ca: acordeon, clapa, tambal, vioara, saxofon, clarinet etc, exploatate cu maiestrie de adevarati virtuosi ai genului.
 
Romanian Band, Formatie nunta, Formatie evenimente
Romanian Band, Formatie nunta, Formatie evenimente

Facebook

 

 

 

 

 

Pagina principala