Studio Inregistrari Coruri

Cauti Studio Inregistrari Coruri ?

Va oferim posibilitatea de a inregistra coruri, indiferent de numarul de persoane. Imprimarea se face cu echipamente de ultima generatie. Se inregistreaza  simultan pe 4 canale, pe partide, oferind posibilitatea unui mixaj mult mai bun .

Se pot face inregistrari si din concerte live, prin aceeasi metoda.

Video Corala Patriarhiei

 Audio Corala Patriarhiei Romane – Inregistrare live  Concert Biserica Elefterie 2014

Studio Inregistrari coruri barbatesti

Se pot face inregistrari in capele, diferite sali sau chiar in biserica.Ma pot deplasa oriunde in tara. Postprocesarea sunetului, mixaj si masterizare, se face in studioul din Bucuresti.

Studio inregistrari coruri profesionale

Mai jos puteti vedea filmari , poze cu metoda de lucru si sa ascultati cateva piese pentru a va convinge de calitatea serviciilor.

Video

Corala Mitropolitana din Targoviste
Audio Corala Mitropolitana din Targoviste

Video

Corala Nicolae Lungu a Patriarhiei Romane


Audio

Pentru toate serviciile de mai sus, se ofera contract si factura.  Pretul variaza in functie de numarul de zile in care se fac imprimari, cat si durata lor.  Daca alegeti sa faceti inregistrari in 3 zile, cate 3 ore pe zi, costul va fi de 900 de lei ( 100 de lei/h ). Daca inregistrarile au loc in afara Bucurestiului, se va asigura cazarea si masa sunetistului.
Pentru transport se va deconta doar combustibilul, in baza bonului fiscal, fara alte costuri suplimentare. Incercam sa tinem preturile cat mai mici.
Fiecare piesa care va fi mixata si masterizata va costa 150 de lei.  Pentru un exemplu cat mai concret, un album de 10 piese, cu doua zile de imprimare ( 3 ore pe zi ) va costa 2100 de lei.

Daca mai  aveti intrebari referitoare la metoda de lucru, va stam la dispozitie cu formularul de contact de mai jos, sau ne puteti suna sa va facem o oferta personalizata.

Telefon 0766 66 19 48